image

Президент Зеленський на Закарпатті закликав українських дипломатів до більш активної роботи

Закарпаття відвідав президент України Володимир Зеленський, який взяв участь у нараді з керівниками закордонних дипломатичних установ України.

На нараду також приїхали голова Офісу Президента Андрій Єрмак, главу уряду Денис Шмигаль та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Президент Зеленський у своєму виступі закликав українських дипломатів не бути статистами, а бути більш активними: щоб зробити керівництво країн-партнерів більш лояльними до України.

Українські дипломати повинні працювати над тим, щоб наші партнери прийняли нашу Формулу Миру, щоб надавали нам всебічну допомогу зброєю, щоб допомагали нам інтегруватися в ЄС та НАТО, щоб допомагали економічно і взялися за відбудову України.

Також Зеленський звернув увагу дипломатів на те, що вони повинні допомагати українцям, які через війну кинули свої домівки і зараз перебувають в інших країнах світу.

З позитивного - дорогу до комплексу "Верховина", а значить до Невицького замку ідеально відремонтували. Свіженький асфальт.

З негативного, подібні форуми, а тим більше за участі президента, не повинні відбуватися у комплексі, який належить людині, що в численних інтерв'ю російській пресі вихваляла російських диктаторів Путіна та Медвєдєва.  

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com